- 4 kycklingfileér
- 2-3 tsk dijonsenap, mängden är en smaksak!!
- 1-2 dl Kesella, vanlig
- 1-2 dl corn flakes
- salt, svartpeppar
Börja med att sätta ugnen på 225 grader. Blanda kesella och senap. Lägg fileérna i en ugnsform. Salta och peppra. Fördela och bred ut kesellaröran på fileérna. Krossa sedan corn flakes i handen och strö över kesellaröran. Det ska täcka! Tillaga ett snäpp under mitten i ca 30 min. Kolla att kycklingen är klar genom att skära i den. Servera med kokt ris.
Förslag på sås: Tag kesellan du får över och lite turkisk yoghurt tills du får den mängd du uppskattar du behöver. Blanda i vanlig chilisås och krydda med lite salt och svartpeppar tills du tycker det smakar bra. Vill du ha lite sting så krydda även med lite chilipulver.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar