Denna kycklingklubba är väl värd att prova. Frisk smak från yoghurt blandat med färska kryddor. Mums!
4 personer
4 st kycklingklubbor
Marinad:
1 dl matlagningsyoghurt
1 vitlöksklyfta, pressad
½ msk färsk gräslök, klippt i små bitar
1/4 dl färsk persilja, hackad
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
Tina kycklingen. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en skål. Lägg kyckligen i en form och pensla på marinaden. Marinera i minst 4 timmar i kylen. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form och tillaga i ca 40 minuter. Stick försiktigt med en provsticka invid benen och kolla så att saften som rinner ut är "klar" i färgen. Servera med kokt ris eller pasta, en god sallad samt en god kall sås. Enklast gjord på lite yoghurt, pressad vitlök, lite gräslök, salt och svartpeppar. Kart att avnjutas!
söndag 24 juli 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar