söndag 6 juni 2010

Chockladmuffins med After Eight

Försvinnande goda muffins!! Speciellt nybakade, fortfarande lite ljumma, med en kopp kaffe!! Funkar även att frysa, om det blir nån över!!!! Använd med fördel en muffinsplåt. Antingen penslar du med olja först eller så trycker du ner en muffinsform elelr bullform i papper. Det är praktiskt om du ska transportera dom.

12 st.

2 ägg
2 dl strösocker
100 gram smält margarin
2 dl mjölk
4,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
12 st After Eight-plattor

Vispa ägg och socker pösigt. Rör fösiktigt ner det smälta margarinet och mjölken. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en annan skål. Blanda sedan ner det i äggblandningen försiktigt. Skeda sedan upp i muffinsformar. Dela varje After Eight-platta på mitten och tryck ner båda bitarna djupt i smeten. Grädda i 225 grader i 15-20 minuter, ett hack ner från mitten. Låt svalna medans kaffet kokar. NJUT!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar