måndag 4 januari 2010

Frusen vaniljvisp med gottis

Detta måste vara en av världens enklaste efterrätter. Kommer från min vän Petra. Du gör den så nyttig eller onyttig du vill. Du behöver en sockerkaksform som rymmer 2 liter. Avlång eller rund eller... spelar igen roll.

Till en form på 2 liter

2 st Milda Vaniljvisp
Nåogn form av fyllning:
Smartisar, hackad choklad, marshmallows, frusna hallon, frusna vinbär, frusna jordgubbar i bitar, frusna björnbär, frusna blåbär, sönderbrutna Noblesschokladbitar, krossade polkagrisar...
det är bara din fantasi som sätter gränser för vad och hur mycket

Vispa vaniljvispen. Klä formen med plastfolie så är det lättare att få ut "glassen" sen. Häll den vispade vaniljvispen i formen. Ha i valfri fyllning. Eller kör den utan och servera frukt och godis till sen.
Ställ i frysen i misnt 4 timmar. Ta fram den 20-30 minuter innan för att den ska bli lättare att skära. NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar