tisdag 1 december 2009

Currydoftande snabb korvrisotto

Denna rätt är perfekt när man har lagom bråttom och har ätit korv med mos eller korv och pasta för många gånger i rad. Det går dessutom att variera grönsakerna i den. Allt efter ens eget tycke och smak Koka lika mycket ris som du brukar till dig/familjen Stek under tiden i en panna tärnad falukorv eller annan korv i bitar, pudra på lite curry. När det är 5 minuter kvar på riset, häll i en burk majs eller 2-3 dl förkokta gröna ärtor eller förkokt broccoli eller lite av varje. Låt detta bli varmt ihop. Häll i korven, blanda allt, smaka av med salt och curry. Gott till är turkisk yoghurt blandat med lite chilisås, salt, peppar och chilipulver Klart!!! Du kan med fördel också byta ut korven mot kassler. Tärna den då och låt den var med i riset de sista 6-8 minutrarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar